Altijd het beste product voor elke klus

Hout in huis komt regelmatig in aanraking met vocht en vuil. Je wilt je meubels, vloeren en ander hout echter wel graag lang mooi houden en daarom verdient het de allerbeste bescherming. Doe het goed en kies voor de duurzame lakken en oliën van Rambo.

Voor iedere klus heeft Rambo het beste product ontwikkeld: vloer- en parketlakken die langdurig beschermen tegen de inloop van vuil. Traplak die snel droogt en interieurlak voor bescherming en een fraaie kleur op meubels, deuren en ander hout. Vernis biedt extra bescherming en de ijzersterke jachtlak is er voor liefhebbers van ultieme hoogglans. Hou je juist van een meer naturel look, kies dan voor 1 van de olien vloer- of meubelolie.

Rambo geeft jou bij iedere klus eeen eindresultaat om trots op te zijn. 

Bekijk hier de brochure met daarin alle producten informatie

 

Lakken of oliën?

Voor het beschermen en verfraaien van houten vloer heeft Rambo twee oplossingen: Pantserlak en Olie.

  • Rambo Pantserlak zorgt voor maximale bescherming van je trap of vloer. Pantserlak vormt een afsluitende laag op het hout en biedt zo langdurige bescherming tegen slijtage en de inloop van vocht en vuil. 
  • Voor een extra matte en natuurlijk uitstraling van je houten vloer kies je Rambo vloer olie. Deze olie is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in het hout. Een geoliede vloer kan gemakkelijk bijgewerkt worden zonder kleurverschil.

Elk huis verdient de kwaliteit van Rambo

Altijd de beste oplossing voor elke lak klus in huis.

Pantserlak Interieur
Deze interieurlak beschermt en verfraait meubels, deuren, kozijnen, lambriseringen en hout binnenshuis. De lak is kras- en slijtvast. Verkrijgbaar in 16 transparante kleuren.

Pantser Vernis
Extra bescherming voor (gelakte) meubels, deuren, kozijnen, lambriseringen en hout binnenshuis. Vernis is extra kras- en slijtvast. Verkrijgbaar in mat, zijdeglans en hoogglans.

Pantser Jachtlak
Pantser Jachtlak geeft jachten (boven de waterlijn) een prachtige bolle hoogglans en is extreem weerbestendig. Deze sterke lak is ook geschikt voor deuren, meubels en ander hout binnen.

Pantser Vloerlak
Deze vloerlak beschermt (zachte) houten vloeren. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet.

Pantser Traplak
Extra sterke lak speciaal voor trappen. De lak is extra snel droog, geurarm en vegeelt niet. Verkrijgbaar in 2 dekkende kleuren en transparant.

Pantser Parketlak
Voor de bescherming van parket en (hard) houten vloeren. Deze lak is extra kras- en slijtvast en beschermt voor jaren.

 

Rambo Oliën

Voor een extra matte natuurlijke uitstraling kies je Rambo Olie. Dit onderhoudt en verzorgt je houten meubels, werkbladen en vloeren optimaal. Rambo olie heeft een sterk impregnerende werking en geeft het hout een mooie warme kleur.

Rambo Vloerolie
Rambo vloerolie voedt en verzorgt de houten vloer binnenshuis. De olie trekt diep in het hout, beschermt tegen vuilinloop en accentueert de houtnerftekening. Verkrijgbaar in kleurloos en whitewash.

Voedende vloer reiniger
Hou je geoliede vloer mooi met deze voedende vloer reiniger. Deze reiniger trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop.

Rambo Meubelolie
Voor de verzoring van houten meubels binnenshuis. Accentueert de houtnerf en behoudt natuurlijke uitstraling van het hout.

Rambo Werkbladolie
Beschermt houten werkbladen tegen vocht en vuil. Trekt diep in het hout en zorgt voor jarenlange bescherming.

Kleurresultaten

Het kleurresultaat van transparante lak en vernis is afhankelijk van verschillende factoren. De ene houtsoort neemt nu eenmaal meer vocht (en dus ook kleur) op dan de andere. Doordat hout onregelmatig zuigend is kunnen verschillen in kleur ontstaan. Gebruik om dit te verkomen eerst een laag transparante grondverf van Rambo voordat je gaat aflakken.

Ook de houtkleur heeft een grote invloed op het eindresultaat, een whitewash komt op een lichte houtsoort heel anders over dan op een donkere houtsoort (zie foto hiernaast).

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie