Een beetje vent klaart dit klusje wel even

Met Rambo Pantserbeits heb je altijd de perfecte oplossing, wat je klus ook is. Zo verdienen tuinmeubels een andere bescherming – en dus andere beits – dan bijvoorbeeld schuttingen of kozijnen. Daarom heeft Rambo voor elke beits- of verfklus een passend product ontwikkeld. De verschillende houtklussen staan duidelijk vermeld op de verpakking, zodat het heel eenvoudig is voor elke klus het juiste product te vinden.
Bescherm dus in één klap al je hout tegen vocht en vuil. Jarenlang. Jij blij, je vrouw blij en je hout straalt.

Bekijk hier de brochure met daarin alle product informatie

Lakken of Beitsen?

Voor de buitenkant van deuren & kozijnen heeft Rambo twee oplossingen die zorgen voor een optimale, langdurige bescherming: Pantserlak en Pantserbeits.

  • Rambo Pantserlak 'Deur & Kozijn' levert een gegarandeerd strak resultaat en de lak behoudt extra lang zijn glans.
  • Rambo Pantserbeits 'Deur & Kozijn' heeft een goede vochtregulatie en dankzij het 1-potsysteem is deze beits eenvoudig aan te brengen.

Rambo Pantserbeits voor in de tuin

Altijd de beste oplossing voor elke beitsklus in de tuin.

Tuinmeubel
De formule van Rambo Pantserbeits 'Tuinmeubel' houdt rekening met achterblijvend water op tuinmeubels. De beits is extra vochtdoorlatend, waardoor de beits minder snel afbladdert. Hierdoor blijven tuinmeubels langer beschermd.

Schuur & Tuinhuis
Voor schuren en tuinhuizen heeft Rambo een extra duurzame formule ontwikkeld. Deze beschermt langdurig tegen groene aanslag dankzij de Slow Release technologie. Daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. 

Schutting
Rambo Pantserbeits 'Schutting' heeft een natuurlijke matte uitstraling. Het is vochtregulerend en waterafstotend. Het hout wordt in 2 lagen optimaal beschermd. Makkelijk aan te brengen in 1 dag. 

Vlonder & Terras
Rambo Pantserbeits 'Vlonder & Terras' geeft een waterafstotend antislip oppervlak met kleine korrel. De beits heeft een natuurlijk matte uitstraling en is chloorwaterbestendig. Al na 1 uur droog dus minder kans op vuilaanhechting.
 
Tuinhout
Rambo Pantserbeits 'Tuinhout' is geschikt voor al het hout in de tuin; denk aan de pergola, bloempot, speeltoestel etc. Deze beits dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Beschermt het tuinhout 3 jaar lang tegen alle weersomstandigheden. 

Tuin- & Steigerhout
Rambo Pantserbeits 'Tuin- & Steigerhout' is speciaal geschikt voor al het tuin- & steigerhout. De beits is waterafstotend, dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in 8 mooie vintage kleuren. 

Rambo Oliën

De oliën van Rambo zijn voedend en verzorgend en blazen nieuw leven in hout. Rambo olie heeft een diep impregnerende werking en beschermt tegen vergrijzing en UV-straling. De olie accentueert de nerftekening van het hout, waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft. Omdat olie een onderhoudsproduct is dient deze regelmatig aangebracht te worden voor een optimale voeding en bescherming.

Kleurresultaten

Het kleurresultaat van transparante beits en lak is afhankelijk van verschillende factoren. De ene houtsoort neemt nu eenmaal meer vocht (en dus beits) op dan de andere. Doordat hout onregelmatig zuigend is kunnen verschillen in kleur ontstaan.

Bij transparante lak is het raadzaam eerst een laag 'Rambo Impregnant' aan te brengen. 'Rambo Impregnant' trekt diep in de ondergrond en geeft een krachtige hechting. Gebruik je transparante beits dan adviseren we eerst een laag kleurloze transparante Rambo Beits te gebruiken. Hierdoor zal de transparante kleur veel mooier uitkomen.

Jarenlange bescherming

Met Rambo is het houtwerk goed beschermd en ben je weer voor jaren klaar!

Houtbescherming in jaren:

  • Pantserlak Deur & Kozijn 8 jaar
  • Pantserbeits Deur & Kozijn 7 jaar
  • Pantserbeits Schuur & Tuinhuis 5 jaar
  • Pantserbeits Tuinmeubel 3 jaar
  • Pantserbeits Schutting 2 jaar
  • Pantserbeits Vlonder & Terras 2 jaar
  • Pantserbeits Tuinhout 3 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie