Rambo de kracht van Innovatie

Als marktleider zijn we continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om onze producten nog duurzamer en beter te maken. Door te investeren in moderne technologieën, kunnen we hout langduriger en effectiever beschermen tegen de invloeden van buitenaf en behouden de producten nog langer hun kleur en glans. Want wat telt is het eindresultaat!

Rambo maakt o.a. gebruik van de volgende technologieën:

Slow release technology

Slow Release Technologie zorgt voor een langdurige bescherming tegen groene aanslag. De werkzame bestanddelen (die beschermen tegen groene aanslag) zitten ingekapseld en worden pas vrijgelaten wanneer dat nodig is. Hierdoor is er een optimale 'release' wat zorgt voor een langdurige bescherming.

UV-F technology

Technologie waarin de aspecten UV-bestendigheid & flexibiliteit centraal staan. Deze combinatie zorgt voor uitstekende prestaties bij lakken.

VR-Flex Technologie


Een vooruitstrevende technologie waarin vochtregulerend en flexibiliteit centraal staan. Deze combinatie zorgt voor uitstekende prestaties bij beitsen.
 

Dual Binder Technologie


Technologie waarin twee typen polyurethane bindmiddelen centraal staan. Deze combinatie zorgt voor uitstekende prestaties bij lakken waar het gaat om kras- en slijtvastheid.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie