Een Nederlands merk met 50 jaar ervaring


Rambo is een puur Nederlands merk en bestaat al bijna 50 jaar. Vanwege het uitgebreide assortiment aan duurzame reparatiemiddelen én de kwalitatief hoogwaardige transparante beitsen, werd Rambo al snel na haar oprichting een bekend en geliefd merk. Welke bouwwinkel je ook binnenliep (bouwmarkten bestonden nog niet), er stond altijd wel een product van Rambo in de schappen. In de loop van de jaren zijn de reparatiemiddelen langzamerhand uit het assortiment verdwenen en is Rambo zich volledig gaan specialiseren in verfproducten.

Inmiddels is Rambo onderdeel geworden van PPG. Vanuit het Rambo hoofdkantoor in Uithoorn werkt een team van 50 enthousiaste mannen (en vrouwen) aan dezelfde ‘Rambomissie’: Klussers helpen met goede klusadviezen en het ontwikkelen van de beste houtbeschermende verfproducten. Zodat hout ( binnen en buiten) nóg beter, nóg langer beschermd wordt. 

Onze missie: Het behoud van uw hout

Iedereen weet dat bescherming gelijk staat aan een langere levensduur. Maar hoe bescherm je in de praktijk je schutting, kozijnen of je houten vloer? Hoe maak je een keuze uit de talrijke producten die hiervoor worden aangeboden? 

In aanraking met vocht en UV-stralen wordt hout extra op de proef gesteld. Zeker met een wisselend klimaat - zoals dat van Nederland - heeft het houtwerk buiten extra (langdurige) bescherming nodig. Daarbij vraagt elke houtsoort om een andere aanpak; Tuinmeubels hebben een hele andere bescherming – en dus andere beits nodig -  dan bijvoorbeeld schuttingen of kozijnen.

Rambo biedt als dé houtbeschermspecialist van Nederland, een compleet assortiment producten die alles in, aan en om het huis beschermen, maar geeft ook duidelijk advies wanneer en hoe elk product gebruikt kan worden. 

PPG Industries - We protect and beautify the world

Rambo maakt sinds 2007 deel uit van PPG Industries.
PPG Industries profileert zich als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor specifieke markten. Door haar leiderschap in innovatie, duurzaamheid en kleur, helpt PPG klanten in de industriële-, transport- en consumentengoederensector, bouw- en aftermarket, meer oppervlakten te verfraaien dan welk bedrijf dan ook. PPG, opgericht in 1883, heeft haar hoofdkantoor in Pittsburgh en opereert wereldwijd in meer dan 70 landen met ruim 47.000 medewerkers. De omzet voor 2014 bedroeg USD 15,4 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie